CERE OFERTA
Deratizare soareci Cluj

Deratizare soareci Cluj

Soarecii sunt rozătoare de talie mică care se pot găsi atât în libertate, cât și în locuințele oamenilor, depozite sau grajduri. Aceste animale sunt nocturne și sunt rareori văzuți în timpul zilei de oameni, dar semnele invaziei de șobolani și șoareci pot fi destul de evidente: găuri în perete, urme de excremente sau mâncare sfâșiată.

Deratizare soareci ClujDacă ați identificat semne ale invaziei de șobolani și șoareci, este important să apelați la serviciile profesionale de deratizare pentru a rezolva această problemă. Aceste servicii sunt specializate în combaterea populatiei rozatoarelor daunatoare și menținerea acestora la un nivel numeric redus.

Metode de deratizare soareci

Deratizarea este un proces complex care implică o varietate de metode și tehnici de combatere a șobolanilor și șoarecilor. Metodele includ placi adezive, raticide sub formă de blocuri cerate, graunțe, pasta, pellets și spumă, precum și statii de intoxicare. În plus, există mijloace fizice, cum ar fi ultrasunetele, care pot ajuta la izgonirea șobolanilor și a șoarecilor, dar acestea nu sunt dovedite a fi foarte eficiente.

Echipa noastră de experți în deratizare oferă servicii profesionale adaptate atât pentru mediul industrial, cât și pentru cel rezidențial. Procedurile și substanțele folosite sunt sigure și respectă avizele și standardele Ministerului Sănătății. Contactati-ne la numarul de telefon 0740 022 631 sau pe pagina Contact.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button